måndag 12 april 2010

Barnfri

ALBERT
Hans lilla liv snurrar på. Äter som en häst. Han gillar verkligen att få tugga. Det är så facinerande att se att han fattar att han ska tugga när han får större bitar i munnen. Smörgåsrån är mums! Det är inte många minuter som Albert ligger still på golvet. Snurrar runt och ligger gärna på mage o spanar. Har inte riktigt fattat att man kan snurra tillbaka till ryggläge själv. Sitter gärna ibland utan stöd som i vagnen men ibland måste han ha lite mer stöd. Albert gillar fortfarande att ta allt i munnen. Vilket kan göra ont på honom när han kör in sina fingrar och glömt att han har två små tänder och att det gör ont att bita sig.

Ifredags åkte Albert till sin moster och skulle sova där. Det gick jättebra förutom att mostern och hennes gubbe blev magsjuka. Leendet jag fick av Albert när jag hämtade honom värmde i hjärtat. Det var första gången som vi lämnade bort honom över natten. Vi föräldrar klarade detta utan större ångest! Men det var skönt att få hem honom.

Nu när vi var barnfria passade vi på att gå ut och äta. Kul att göra vuxen aktiviteter på tuman hand. Väl hemma vid åtta tiden la vi oss framför tvn i sovrummet och somnade tidigt. Det var skönt att ha en natts sömn utan avbrott. Jag åkte och jobba på lördag morgon och P fick snällt åka iväg på svensexa.

Bilen är fortfarande på verkstan så i fredags fixade jag en hyrbil, massa att fixa nu så bil är ett måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar