fredag 3 juni 2011

Bergodalbanehumör

Albert är inne i någon trotsperiod. Får han inte som han vill lägger eller sätter han sig ner och skriker. Inte alltid så charmerande. Även när han skall sitta ner och äta blir det show. Men i nästa sekund kommer han för att kramas och pussas.
Vi var på Obs Bäckebol igår för att handla lite då gick allt jättebra tills strax innan vi skulle gå till kassan. Jisses sicket skrik det blev. Det var bara att lyfta upp och bära i väg. På em skulle vi äta middag hos farmor, då ställde han till värsta scenen igen, men resten av kvällen hur go som helst.
Idag har P arbetat så Albert och jag åkte till Slottsskogen och mötte upp två vänner med deras bonusdotter. Albert var hur underbar som helst hela tiden vi var där. Sa "titta" när han såg älgarna och de andra djuren.Somnade som en stock i bilen hem. När vi sen på em skulle gå till lekplatsen så skrek han så fort han inte blev buren. Det blev en tidig kväll för honom idag. Får bara hoppas att klockan hinner bli över 06:00 innan han slår upp sina blå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar