söndag 1 januari 2012

Ett nytt år- nya möjligheter

Sleten mor på nyårsdagen.
Hm vilken knapp kan jag trycka på så att det låter?-Peter i polisbilen

Albert är så rolig ibland. Han har börjat med att "sova räv". Om jag ber honom om ngt som han inte vill göra lutar han ner huvudet och låtsas sover. Gör snarkljud. Härom dagaen skulle han upp ur badbaljan men ville inte då la han sitt huvud i sina härnder o låtsades sova.
Han gillar även att lukta på grejer, igår hade jag en tunika med blommor på,då kom han fram o luktade på blommorna. När vi sen skulle gå hem till våra grannar på nyårsfirande skulle han lukta på gräset. Han såg för rolig ut.
Nyårsdagen började segt, alla utan H var lite sletna. Vi bestämde oss tidigt att vi måste hitta på ngt att göra efter att familjen sovit middag. Så det blev Universeum. Vi hade en jättetrevlig eftermiddag där.
aporna var väldigt intresserade av vagnen. Totalt hoppade 4 st runt på den.
Nu är det 2012 ett år med nya möjligheter. Som jag sagt många gånger tidigare är jag väldigt lyckligt lottad som har en man som stöttar mig i mina val. Som att vara egen företagare. Så från 9 januarit kommer P vara hemma måndag o tisdagar. Hoppas nu bara att det blir fullbokat de dagarna. Nyårslöftet som lades inatt var att börja röra på mig mera, känner att jag behöver det för min rygg o axlar skull och även mitt välmående. planen är gym 2 dagar i v och 2 promenader i veckan.
Polisbilen P sitter i fanns på Universeum, det var nog det bästa av allt enl honom:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar