torsdag 17 september 2009

Äntligen pappa på pappret.

Nu är det påskrivet och klart. Peter är pappan. Igår var vi iväg och fick ordning på alla papper som skulle skrivas på om att P är fadern. Men nu är allt klart så nu kan han inte slingra sig. Det har han iof aldrig gjort men ifall att han skulle få en liten knäpp:-)

Idag har vi varit på första besöket på BVC. Det gick bara bra. Skruten växer som han ska. Nu väger han 3290 g och 51 cm lång Det var väldigt skönt att få se svart på vitt att han går upp i vikt. Albert är nu på såsätt väldigt lik sina föräldrar, men vi får vara glada om vi föräldrar inte går upp i hans takt. Kan ju hoppas att man går ner det han går upp i stället.

I natt hoppas jag att lilla A tänker vara snäll mot sin arma moder. Två nätter i rad har han lekt lite rövare. Dels har han nog vänt lite på dygnet och sen vill han bara leka med maten på natten. Äta lite,snutta lite,boxa lite på mamma, tjöta lite, väcka pappa lite...Så ikväll har vi försökt ha han lite mer vaken, just nu ligger han i babygymmet. Fast han ser nog inte grejerna, men han är vaken i allafall. Få se hur länge. På BVC sas det även att Albert kanske har så stort sugbehov att han behöver napp. Så nu ska vi testa detta i natt. Den stora frågan om nappen i kväll blev..latex eller silikon?? Vi kör på latex och kollar hur det funkar, har silikon i skåpet. Får se vad han gillar mest.
Om natten ändå blir jättetokig skall vi ha sovmorgon och sen njuta av att det är fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar