söndag 20 oktober 2013

4 årskontroll


Var på återbesök för örat redan i måndags. Läkte bra tyckte läkaren. Ska dit imorgon igen eftersom H är så liten. 

I onsdags var det dags för A's 4 årskontroll. Har inte varit på BVC sedan tidigt i våras. Sköterskan blev väldigt förvånad när hon hörde hur A pratade. A gick säga vad saker hette i en tjock bok. När det var ett par sidor kvar stängde boken o sa: nu kan jag inget mer. Det var ok sköterskan hade fått svar på vad hon behövde. Sen fick han visa att han kunde trä pärlor på ett snöre, gå balansgång, vägning o mätning, även rita en gubbe o ett kors. När det var dags gör synundersökningen blev det en hård prövning för oss båda..han ville inte, grät..men tillslut gick det(efter en kvart) han kan vara så enveten den lilla killen. Efter BVC där fick ok-stämpel i baken for vi till biblioteket där vi lånade film o böcker samt fikade lite.

Idag har vi haft scouting. För första gången på länge regnade det o var kallt. H blev grinig efter en liten stund, hans händer var iskalla trots att han slumrade lite i vagnen men tillslut fick jag gå in m killarna. De var alldeles för kalla.

Eftermiddagen lekte vi mamma pappa barn. Jag var mamma, H pappa, A mormor och P barn. A styrde o ställde m oss. Vi satt på rad som i en kanot på golvet o A paddlade m sopborsten. H hade fullt sjå att ta hand om bebisen(dockan). Sen släcktes lampan o då skulle det sovas. Täcke o kuddar sprang killarna då o hämta. Sen lös solen o då var lampan tänd o sen regnade det o då var lampan släckt. För då är ju solen bakom o molnen, sa A. Så det blev ingen städning av lägenheten men en väldigt mysig lektid. Skiten försvinner inte, hur mycket man än vill det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar