onsdag 20 april 2011

Lite mer bilder

Våra Iphones får vi inte ha i fred. Albert är jätteduktig att öppna dem och gå in på olika appar. Det är även roligt att "prata" i telefonen.

En dag blev det väldigt tyst i Alberts rum, så jag smög dit för att se att han inte gjorde ngt tokigt. Förutom att han dragit fram alla sina leksaker satt han under IKEA kassen och tände och släckte en ficklampa. Han satt så en långstund och sen kom han ut till mig med kassen fortfarande över huvudet lekandes spöke. Han är riktig rolig och påhittig kille när han vill.



När vi idag gick hem efter ett möte på Albert nya förskola(from ht) satte han sig ner i skogen och vägrade komma. Jag såg på avstånd hur han satt och plockade med ngt. Det visade sig att det var ett myrbo han satt sig vid och det var myror han satt och plockade med. Spännande med så små grejer som rör sig. Lite roligt att titta på honom när han försökte fånga myran som klättrade på armen. Han verkade tycka att de rörde sig för snabbt på honom. Men verkade samtidigt inte bry sig så himla mycket. Jag fick bära honom därifrån annars hade han nog suttit kvar än.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar